Želiš štampu po želji? Piši nam na dizajn@mkoclothing.rs ili nas kontaktiraj na nekoj od društvenih mreža
  • Korpa je prazna.
Back To Top

Pamučni duksevi

Pamučni duksevi i njihove varijacije

Pamučni duksevi su proizvod koji je već dugo deo MKO Clothing-a i koji je prošao nekoliko faza usavršavanja od samog početka pa do danas. Za izradu pamučnih dukseva koristi se 280g/m2 roko premium pamuk vrhunskog kvaliteta koji se najčešće koristi za sportsku garderobu i u modnoj industriji. Procenat skupljanja ovog pamuka je 1-2%.

Modeli duskeva koji se mogu naći u ponudi su: duksevi sa kapuljačom, duksevi bez kapuljače, duksevi sa kapuljačom i džepom, duksevi sa kapuljačom, džepom i zipom. Takođe, krojevi su prilagodjeni polu i postoje muški duksevi i ženski duksevi (koji su strukirani). Takođe izrađujemo i dečije modele, a svi duksevi su dostupni u različitim bojama i svim veličinama. Svaki duks se kroji i šije u MKO šivari, a nakon toga prosleđuje kolegama na štampu.

Na pamučnim duksevima primenjujemo razne vrste štampe kao što su:

  • digitalna (DTG) – direktna štampa
  • termo-transfer postupak
  • flok-termotransfer folija sa površinom velura (plišana na dodir)
  • solvent flex – printabilna folija
  • poliuretan (PU)
  • sito, koju koristimo za serijsku proizvodnju – boje na bazi vode
  • mašinski vez poliester koncem

MKO ponuda pamučnih dukseva

Kupci su u mogućnosti da prilikom kupovine odaberu model duksa koji žele (npr duks sa kapuljačom) i da ga dodatno prilagođavaju svom stilu. Možete odabrati i pogledati dukseve sa već spremnim motivima iz naše ponude (standardni pamučni duksevi i ALL OVER duksevi), ili poručiti dizajn po vašoj želji.

Ukoliko imate specifičnu ideju ili ako vam je potrebna pomoć u odabiru motiva ili izradi novih motiva po vašoj želji, možete nam se obratiti na društvenim mrežama, putem mail-a ili telefona.

Pamučni duksevi i proces izrade

Svaki duks se kroji i šije po narudžbini. Pored već spremnih motiva moguća je i customizacija svakog modela. Kupac može odabrati tehniku i poziciju štampe kao i kombinaciju tehnika štampe, i na taj način napraviti unikatni model za sebe koji će biti 100% domaće izrade vrhunskog kvaliteta.

Prilagodi garderobu sebi

U MKO kolekciji nalazi se veliki broj spremnih motiva i dizajna iz različitih sfera kulture, muzike, filma, stripa…Ukoliko imate specifičnu ideju ili ako vam je potrebna pomoć u izradi ili odabiru novih motiva po vašoj želji možete nam se obratiti na društvenim mrežama, poslati mail, ili kontaktirati putem telefona.

Pogledaj spremne motive

Poseti MKO Shop i pronadji omiljeni motiv ili kategoriju proizvoda!