• Korpa je prazna.
Back To Top

Mi smo kolektiv koji se pored dizajniranja, štampanja i prodaje odeće, trudi da vašu imaginaciju pretvori u konačan proizvod koji možete da obučete.

ŠTA NUDIMO?

01 Izrada garderobe za promo svrhe

*Cena, kvalitet i rok

Za sve naše klijente, bila to fizička ili pravna lica, omogućujemo izradu i štampu na majicama, duksericama i ostalim promotivnim proizvodima, po pristupačnim cenama, u doglednom roku izrade.

02 Saradnja sa dizajnerima

*Affiliate program

Ukoliko ste dizajner, priključite se našem Affiliate programu. MKO vam garantuje isplatu dela prihoda od prodaje svakog proizvoda sa vašim dizajnom. Osnovni cilj ovog programa je poboljšanje same ponude motiva, vodeći računa o tome da i partner i kupac budu zadovoljni.

03 Štampa po želji

*Podrška mko dizajnera 24h

Imate ideju, sliku ili tekst koju biste želeli da iskoristite na nekom od naših proizvoda? Naš MKO dizajner je tu da vam pomogne u realizaciji vaše zamisli!

04 Brendiranje

*Merch program

Ukoliko imate bazu fanova i potrebu za kreiranjem i prodajom vaše garderobe, nudimo vam mogućnost pokrivanja celokupne proizvodne, promotivne i prodajne logistike. Naš sistem je pouzdan i transparentan, i kao takav obezbeđuje uzajamnu korist između nas i naših klijenata.

KONTAKT

Ako imate bilo kakvo pitanje, ili želite da se bliže upoznate sa našim radom, popunite kontakt formu, a mi ćemo se potruditi da što brže odgovorimo na vaš mail, ili vas lično kontaktiramo telefonom.