Želiš štampu po želji? Piši nam na dizajn@mkoclothing.rs ili nas kontaktiraj na nekoj od društvenih mreža
  • Korpa je prazna.
Back To Top

Uslovi korišćenja

PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE

Svi sadržaji na Internet sajtu MKOclothing, uključujući, bez ograničenja, sav tekst, grafike, slike, fotografije, kod, multimedijalne fajlove, interaktivne servise i logotipe, su vlasništvo ili su licencirani od strane MKO SHOP-a, i kao takvi podlezu autorskim pravima i drugim pravima intelektualne svojine prema međunarodnim zakonima i konvencijama.

Sadržaj na Internet sajtu MKO SHOP-a, je kao takav namenjen Vama i za Vaše lično korišćenje i ne može se koristiti, kopirati, reprodukovati, distribuirati, premeštati, prenositi, prikazivati, prodavati, licencirati, ili se na bilo koji drugin način koristiti u bilo koje svrhe bez prethodnog pismenog odobrenja MKO SHOP-a, ili na način opisan u ovim uslovima korišćenja.

Korišćenjem ovog internet sajta se slažete da sadržaj sajta nećete koristiti, kopirati ili distribuirati u bilo kakve komercijalne svrhe. Ako Vi preuzmete ili odštampate bilo koji sadržaj za ličnu upotrebu, onda Vi morate na dalje da štitite autorska prava i vlasničke odluke vezane za taj sadržaj. Slažete se da nećete zaobilaziti, onemogućavati ili na druge načine ometati bezbednosna svojstva Internet sajta kao ni svojstva koja su tu da spreče ili ograniče korišćenje ili kopiranje bilo kog sadržaja ili da primene ograničenja na korišćenje Internet sajta MKOclothing-a ili sadržaja na njemu.

CENOVNA POLITIKA

Naši proizvodi se prodaju u ograničenim količinama i dostupnosti. Dali smo sve od sebe da na što verniji način predstavimo svoje proizvode na Internet sajtu MKO SHOP-a. Molimo Vas da obratite pažnju na to da može doći do varijacija u stilu, boji, veličini i obliku.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Korišćenjem Internet sajta MKO SHOP-a se obavezujete da oslobađate MKO SHOP odgovornosti, da nećete potraživati i zahtevati od MKO SHOP-a i da ga nećete smatrati odgovornim za gubitke, štetu i troškove koje ste pretrpeli kao rezultat kršenja ovih uslova korišćenja ili zbog aktivnosti vezanih za Vaš nalog (uključujući nemarno ili nezakonito ponašanje).

PROMENE U CENAMA

MKO SHOP zadržava pravo da u bilo kom trenutku menja cene MKO SHOP proizvoda. Obaveštenje o tome se može dati u bilo kom trenutku postavljanjem izmena na Internet sajtu mkoclothing.rs ili na MKO SHOP-ovim nalozima na društvenim mrežama.

PLAĆANJE

Sve uplate za dobra na Internet sajtu MKO SHOP se sprovode putem PayPal-a ili pouzećem, putem privatnih kurirskih službi. Opciju plaćanja birate prilikom kupovine na sajtu MKO SHOP-a. Nakon što odaberete sve predmete koje biste želeli da kupite, idite na stranicu KORPA i odaberite PayPal kao način plaćanja, ili plaćanje pouzećem. Ukoliko odaberete PayPal način plaćanja, bićete sprovedeni na PayPal-ov sajt gde ćete moći da uplatite novac. Nakon što završite sa uplatom samo se zavalite u stolicu i sačekajte imejl potvrdu da je narudžbina uspela.

ZAMENA VELIČINA

Ukoliko želite da zamenite veličinu prethodno naručenog proizvoda, pošaljite nam mejl na office@mkoclothing.rs. Tek pošto dobijete odgovor od nas možete poslati proizvod nazad. Veličinu možete zameniti u roku od 30 dana nakon preuzimanja paketa. Nemojte nam slati proizvod za zamenu pre slanja maila. Proizvod ne sme biti opran ili nošen, i mora biti vraćen u stanju u kakvom je stigao zajedno sa fiskalnim računom. Troškove slanja i primanja novog proizvoda pokrivate vi. Ukoliko želite da postojeći proizvod zamenite nekim proizvodom iz druge kategorije, potrebno je da nam pošaljete fiskalni račun kako bismo izvršili ispravku računa. Prilikom ponovnog slanja novog proizvoda sa
naše strane, biće Vam naplaćena samo razlika u ceni.

Personalizovani artikli, izradjeni po Vašoj želji, ne podležu pravilu zamene veličina, iz razloga što je svaki artikal izradjen po Vašem zahtevu. Iz tog razloga jako je bitno da se upoznate sa tabelom veličina koja je istaknuta na strani proizvoda.

ODUSTANAK OD PORUDŽBINE

U svakom trenutku možete odustatiti od porudžbine. Sve što je potrebno je da nam pošaljete mail sa tačnim brojem porudžbine na office@mkoclothing.rs. Ukoliko paket do trenutka odustanka nije poslat, otkazaćemo ga. Ukoliko je paket već poslat, ali ipak ne želite da ga prihvatite, možete ga odbiti prilikom isporuke od strane kurira.

POVRAT NOVCA

Ukoliko želiš da vratiš proizvod, to možeš učiniti u roku od 30 dana nakon preuzimanja. Proizvod ne sme biti oštećen, opran ili nošen, i mora biti vraćen u stanju u kakvom je stigao zajedno sa fiskalnim računom. Vrednost vraćenog proizvoda (ne uključujući cenu poštarine) biće refundirana u roku od 5 radnih dana nakon što nam paket bude dostavljen.

PROMENE NA INTERNET SAJTU

MKO SHOP zadržava pravo da u bilo kom trenutku i s vremena na vreme promeni ili zaustavi, privremeno ili za stalno, Internet sajt mkoclothing.rs (ili bilo koji njegov deo) sa ili bez prethodnog obaveštenja. MKO SHOP neće biti odgovoran Vama ili bilo kom trećem licu usled bilo kakvih promena, gašenja ili zaustavljanja Internet sajta mkoclothing.rs.

MKO SHOP NIJE ODGOVORAN NITI PODLOŽAN GONJENJU USLED BILO KAKVOG GUBITKA ILI ŠTETE KOJA JE PROIZAŠLA IZ SARADNJE SA SAJTOM BILO KOG TREĆEG LICA, TRGOVCEM ILI OPERATEROM SA TOG SAJTA.